FSF

Dostop do Preglednega in Spremljevalnega programa

Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije COVID-19 se del 23. Festivala slovenskega filma seli na splet. Tako si bo v Kinu Komuna mogoče ogledati filme iz Tekmovalnega programa, medtem ko bosta Pregledni in Spremljevalni program brezplačno dostopna na spletni platformi, ki smo jo vzpostavili v sodelovanju z RTV Slovenija.

Na spletni strani https://www.fsf.si/2020/filmi/ izberete vsebino Preglednega ali Spremljevalnega programa, ki si jo želite ogledati. Na strani izbranega filma vas gumb Video na zahtevo pripelje do želene vsebine na spletni strani https://zkp.rtvslo.si/sl/Filmski_festival, za ogled katere potrebujete kodo. Če kode še nimate, kliknete na povezavo Nimate kode za ogled?. Za vnos kode ni potrebna prijava, dostopa lahko vsak. Ob uspešni potrditvi kode vas aplikacija poveže s predvajalnikom za ogled filma.

Z eno kodo lahko dostopate do enega filmskega termina v dvanajsturnem časovnem obdobju (če je koda že bila enkrat unovčena, do druge unovčitve ne sme miniti več kot 12 ur). Ogled iste vsebine je mogoč samo dvakrat.

Vsebine bodo na voljo za ogled od 6. 10. do vključno 11. 10. 2020.

Kode bomo začeli podeljevati 6. oktobra. Do vsebin se lahko dostopa izključno iz Slovenije.