FSF

Zadnji festivalski dan

Prve ure zadnjega dne festivala namenjamo najmlajšim obiskovalcem. Deževno nedeljsko doboldne bo kot nalašč za družinski ogled otroških animiranih filmov. Pripeljite svoje najmlajše!

Popoldne sledi serija dokumentarcev. Ob 15:30 bomo predvajali filma Videti El Aaiun Erika Valenčiča o globoko v Sahari postavljenih begunskih taboriščih Sahravijev in Muzej norosti Amirja Muratovića o nekdanji norišnici na gradu Cmurek.

Ob 18h boste v kratkem dokumentarcu Tipično slovensko – harmonika Urške Žnidaršič spoznali pisano druščino slovenskih harmonikašev, v filmu Kino Šiška 10 Maje Pavlin pa zgodovino zapika ljubljanske urbane scene. 

Tudi v nedeljo še vedno potekajo Pogovori z ustvarjalci, ki so v živo predvajani na FB strani festivala in na Arnes strani AKTV, z zamikom pa so dostopni tudi v arhivu AKTV.

Ob 20h sledi le še zadnje dejanje festivala. Na zaključni prireditvi v Veliki Unionski dvorani hotela Union bomo podelili vesne in Badjurovo nagrado za življenjsko delo ter slavnostno sklenili 23. FSF.

Fotografije z dogodkov preteklih dni lahko poiščete v galeriji.