FSF

6. dan na FSF

Pred nami je še zadnji festivalski dan in verjetno že vsi težko pričakujemo zaključno slovesnost, na kateri bomo izvedeli, v čigave roke bodo šle letošnje vesne. Po ogledu številnih filmov imate gotovo že izbranega svojega favorita, za katerega boste stiskali pesti na zaključni prireditvi, gotovo pa se bo tudi med današnji filmi našel kakšen, ki bo pritegnil vašo pozornost – morda bo to Bog obstaja, ime ji je Petrunija režiserke Teone Strugar Mitevske, ki je prejel dve nagradi na letošnjem Berlinalu.

 

Tudi zadnji dan festivala ne pozabite na strokovni program, ki se bo zaključil v popoldanskih urah s podelitvijo nagrad kosobrin za dragocene filmske sodelavce.

 

Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad

Ob 19:30 se bo v Glavni dvorani Avditorija Portorož začela zaključna prireditev s podelitvijo nagrad. Prireditev bodo povezovali igralci iz lani nagrajenega filma Posledice: Matej Zemljič, Timon Šturbej in Gašper Markun. Novost letošnjega festivala je neposredni televizijski prenos zaključne slovesnosti, zato gledalce prijazno prosimo, da zasedete svoj sedež najpozneje do 19:30, saj vstop v dvorano po začetku prireditve ne bo več mogoč!

 

Omejeno število vstopnic za zaključno slovesnost bo na blagajni Avditorija Portorož na voljo tudi za nakup oziroma dvig z akreditacijo. Blagajna bo odprta od 17. ure dalje. Čim prej si zagotovite svoje mesto v dvorani!

 

Fotografije včerajšnjega festivalskega dne si lahko ogledate tu.