Vstopnice

OSREDNJI PRIZORIŠČI

AVDITORIJ PORTOROŽ – PORTOROSE

Senčna pot 8 A, Portorož

RAZSTAVIŠČE MONFORT

Obala 8, Portorož 

Vstopnice so že v prodaji. Spletna prodaja vstopnic: https://avditorij.kupikarto.si/

Dvorana Avditorija in razstavišča Monfort se odpre uro pred prvo projekcijo in zapre po začetku zadnje. Blagajna v Gledališču Tartini Piran pa eno uro pred dogodkom.

Vstopnice za festivalska druženja

Omejeno število brezplačnih vstopnic za festivalska druženja v Monfortu je na voljo na info točki festivala v avli Avditorija Portorož in v Monfortu (v času filmskih projekcij). Posameznik lahko istočasno dvigne največ 4 vstopnice.

Cena vstopnic:

REDNA VSTOPNICA 5,00 EUR *
OTROCI DO 14. LETA, DIJAKI, ŠTUDENTJE, UPOKOJENCI,
BREZPOSELNI IN HENDIKEPIRANI NA INVALIDSKIH VOZIČKIH
4,00 EUR **
PREBIVALCI OBČINE PIRAN – FILMSKI EVRO 1,00 EUR***

 

*  Velja za vse projekcije.
** Upokojenci uveljavljajo popust s kartico upokojenca ZPIZa , otroci z zdravstveno izkaznico, študenti in dijaki s študentsko oziroma dijaško izkaznico z nalepko za tekoče šolsko leto ali indeksom. Brezposelni uveljavljajo popust z veljavnim potrdilom oz. odločbo Zavoda RS za zaposlovanje, ki izkazuje status brezposelne osebe, in osebnim dokumentom. Spremljevalci hendikepiranih oseb imajo prost vstop.
***  Prevzem brezplačnih vstopnic za vse projekcije je možen pri blagajni Avditorija s predložitvijo osebnega dokumenta.

 

3 + 1 Z NAKUPOM TREH VSTOPNIC DOBIŠ ČETRTO ZASTONJ****
****  Nakup vstopnic Četrta zastonj je možen samo na blagajni Avditorija Portorož

 

Filmski evro

Z letošnjo edicijo festival uvaja filmski evro za študente filma, s katerim želimo študentom filmskih smeri na ljubljanski AGRFT in Akademiji umetnosti Univerze v Novi Gorici omogočiti bivanje na festivalu. Da bi bili lahko na festivalu prisotni vse festivalske dni, smo uvedli simbolični prispevek 1 evra ob vsaki kupljeni ali prevzeti vstopnici. Filmski evro bo že vštet v ceno vstopnice, ki bo zato tudi nekoliko višja kot pretekla leta, hkrati pa bo ta prispevek potrebno plačati tudi ob prevzemu vstopnic, ki so bile doslej brezplačne. Poravnali ga bodo tako akreditirani gostje in študentje kot tudi občani občine Piran ter povabljenci na otvoritveno in zaključno slovesnost. Plačila bodo oproščeni le akreditirani novinarji, ki so na festivalskih projekcijah prisotni po službeni dolžnosti.

Vstopnice so že v prodaji. Spletna prodaja vstopnic: https://avditorij.kupikarto.si/

DODATNO FESTIVALSKO PRIZORIŠČE

Gledališče Tartini Piran, Kidričevo nabrežje 6, Piran
Projekcije so brezplačne.