SREDA 13/10 ob 23.00

DJ Brane Rončel

DJ + izbor koncertov
Brane Rončel

Produkcija: BR/FSF

ČETRTEK 14/10 ob 23.00

Lovro Ravbar & Get On Board Collective

Lovro Ravbar se v dojemanju glasbe ne omejuje s strogimi slogovnimi smernicami, dojema jo kot širno planjavo in ne kot ozko pot v eno smer. Od izida albuma Get On Board leta 2017 s svojo osemčlansko zasedbo navdušuje občinstvo z velikimi odmerkom ritma in bogato harmonijo ter z odličnimi solisti.

PETEK 15/10 ob 23.00

Kenny Blues Boss Wayne

Sedeminsedemdesetletni Kenny Wayne je pianist, pevec, tekstopisec, znan po svojem obvladovanju klasičnega boogie-woogieja, starega bluesa, swinga in jazza New Orleansa. V svoji desetletja dolgi karieri je igral tudi z glasbeniki v jazzu, latino-jazzu (Latin Jazz Prophets), rocku (Delaney & Bonnie), r & b-ju in soulu (Delaney & Bonnie). V zasedbi letošnje jesenske evropske turneje je tudi Russell Jackson, dolgoletni basist kralja bluesa B. B. Kinga.

SOBOTA 16/10 ob 23.00

The Dreams

The Dreams, najboljši slovenski jam band, je nastal ob koncu leta 2011. Southern rock in blues sta preozka okvira za opis žanra te sedemčlanske zasedbe, sta pa trden temelj za živo improvizacijo, ki se vedno znova zgodi med nastopi. Glavna motiva za nastanek in delovanje skupine The Dreams sta odkrivanje bogastva dinamične glasbe, polne improvizacij, in pretakanje pozitivne energije med glasbeniki in poslušalci.

Vstopnice za festivalska druženja
 
Omejeno število brezplačnih vstopnic za festivalska druženja v Monfortu je na voljo na info točki festivala v avli Avditorija Portorož in v Monfortu (v času filmskih projekcij). Posameznik lahko istočasno dvigne največ 4 vstopnice.