FSF_2014_podoba_cela

Spremljajte nas, tudi v medijih

Tudi letos je FSF deležen podpore številnih medijev, ki nam pomagajo pri razširjanju novic.

 

Dogajanje na festivalu boste tako lahko ves dan spremljali na valovih festivalskega radia, Radia Koper, kratke napovedi dogajanja vas bodo vsako jutro čakale tudi na Radiu Capris, predfestivalsko javljanje pa ste najbrž že ujeli na Radiu SI.

 

Na omenjenih radijskih valovih lahko slišite tudi naš oglas, ki so ga za nas, tako kot vedno, ustvarili bistroglavi kreativci na Radiu Študent.

 

Na spletu boste vse o najbolj zanimivih FSF trenutkih dneva našli na priljubljenem obalnem portalu za dogodke, Obala.net, urnik vseh dogodkov pa najdete tudi v vseh oblikah Napovednika (splet, revija, mobilna aplikacija).

 

V Ljubljani vas bomo na Obalo med odlične slovenske filme vse do konca tedna vabili na zaslonih v avtobusih LPP, kar nam je omogočil GEM, javni multimedij.

 

O nas pišejo tudi v Vikend magazinu, naš oglas ste lahko ujeli v Globalu in Primorskih novicah, ter seveda v Stopu, ki nam kot podeljevalec nagrade za Stopovo igralko/igralca leta posveča veliko pozornosti. V Stopu ste v začetku septembra dobili tudi našo zgibanko s programom.

 

Dober glas o FSF pa seže tudi čez mejo, saj nas spremljata tudi hrvaška Klasik TV in spletna stran o filmu Pazi, snima se!
Še enkrat se vsem iz srca zahvaljujemo za podporo.