akred

19. FSF v slovo: hvala!

Festival je vsako leto drugačen, saj živi in se razvija skupaj z vsemi, ki ga soustvarjajo. Zato bi se zdaj, ko je 19. edicija za nami, radi zahvalili prav vsem, ki ste bili z nami del letošnje festivalske zgodbe.

 

Najprej bi se zahvalili tistim, ki so festival omogočili: Slovenskemu filmskemu centru, Ministrstvu za kulturo, Občini Piran, Avditoriju Portorož in AGRFT, nato generalnemu medijskemu pokrovitelju RTV Slovenija in generalnemu tehničnemu partnerju Prahin – INC, pokrovitelju nagrad Iridium Film ter vsem drugim pokroviteljem in partnerjem, brez katerih si festivala skoraj ne znamo predstavljati – veliko vas je. Hvala za ponovno podporo!

 

Prav tako hvala vsem zaposlenim v Avditoriju, da so z nami vešče krmarili skozi festivalski vrvež – tehnični ekipi za vse drobne, a v resnici velike stvari, blagajničarkam za izkušnje in potrpljenje ter vodstveni ekipi za to, da je bilo sodelovanje tudi letos uspešno.

 

Hvala Kavarni Klasika (še posebej Iki, Denisu in Toniju), vinarjema Černe in Božič ter Darku Maršiču za okusne pogostitve. Hvala Kanela Baru, da nas je gostil tudi ob poznih urah.

 

Hvala ekipi AKTV, ki je poskrbela za to, da lahko festival spremljamo tudi prek spleta in ga kadarkoli in kjerkoli podoživljamo na klik.

 

Hvala vsem filmskim ustvarjalcem in strokovnim gostom, ki vsako leto znova ustvarjajo odlične razloge, da Festival slovenskega filma obstaja. Hvala za vse filme, znanje in ideje, s katerimi bogatite festival.

 

Hvala Jožku Rutarju za vso podporo, ki smo je bili deležni z njegove strani in mu jo z veseljem vračamo.

Hvala Nerini Turkovič Kocjančič, ki je v viharnih časih prevzela krmarjenje SFC in odločilno pripomogla k uresničitvi letošnjega festivala.

 

Hvala vsem medijem, ki so nas znova pozorno spremljali in poročali o tem, kaj vse se dogaja na festivalu.

 

Hvala celotni razširjeni ekipi 19. FSF, ki je srečno preveslala nemirno poletje in uspešno izpeljala še eno edicijo praznika slovenskega filma.
In seveda, hvala vam – vam, ki to berete, vam, ki ste si ogledali filmske projekcije, ki ste nam delali družbo na spremljevalnih dogodkih in ki ste nepogrešljiv del festivala.

 

Hvala!