Glasbeni program

 

SREDA, 16. SEPTEMBER 2015,  KANELA BAR
23.00
Jardier je dinamičen in organsko zveneč (indie) rock bend, čigar glasba delno vleče navdih iz folk glasbe, obenem pa se nagiba k močnejšim ritmom. Čeprav je Jardier nov bend, zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki – Alex Raztresen, Andrej Zavašnik, Borut Perše, Dejan Slak in Jure Pohleven.
 
ČETRTEK, 17. SEPTEMBER 2015,  KANELA BAR
23.00
Vokalistka, frontwomanka in idejna vodja skupine Katarina Rešek alias Kukla Kesherović se strmo vzpenja iz prebujenega solo projekta na čelo petčlanskega ženskega benda, ki zopet preseneča in skrbi za svežino slovenskega glasbenega prostora. Zasedba pluje med udarnostjo, angažiranim minimalizmom in samooklicanim gangsta geisha popom.
 
PETEK, 18. SEPTEMBER 2015,  VRT HOSTLA EUROPA
22.15
Na domačem vrtu v Portorožu bodo nastopili Bratko Bibič na harmoniki in vokalu, Matjaž Sekne na violini in violi ter Vasko Atanasovski na saksofonu in flavti.
 
SOBOTA, 19. SEPTEMBER 2015,  AMFITEATER
21.30
Vesne bomo tudi letos podeljevali na malce drugačen, še bolj razburljiv način, z roko v roki z glasbo. In to z “vitaminsko glasbo z visoko energijsko vrednostjo”, z Vasko Atanasovski Triom, ki je po izredno dobro sprejetih dveh albumih (Come with me in Feel) močno zaznamoval slovenski in tudi tuji glasbeni prostor.
 
VRT AVDITORIJA
23.30
Jimmy Barka Experience je projekt treh veteranov slovenske glasbene scene, Marjana Stanića na bobnih ter DJ-jev Bakta in Borke na gramofonih, ki bežijo iz okvirov standardnega sodelovanja didžej/glasbenik.