tor-dogajanje-4WEB

Sobota: skrajni čas, da se nam pridružite v Portorožu

Danes razmišljamo le še o večerni podelitvi nagrad z Vasko Atanasovski Triom (ob 21.30) in zabavi z Jimmy Barka Experience, ki ji sledi (ob 23.30), ampak ker nas do takrat loči še nekaj časa, se bomo vmes posvetili dogajanju v Avditoriju!

 

Danes se bodo tekom dneva zvrstili zajtrki z avtorji, zaključuje se tudi zelo zanimiv Strokovni program, ki je, kot vsako leto, tudi tokrat vrgel nekaj kosti za glodanje, na platnih pa bomo prikazali panorame in še zadnje tekmovalne programe.

 

Še vedno poteka tudi filmskokritiška delavnica Ostrenje pogleda, ki jo vodi Maja Krajnc.

 

Vreme je za zdaj Portorožu še vedno prijazno, popoldne nas bo morda obiskala kakšna kratkotrajna ploha ali nevihta, napoved za večer in jutrišnji dan pa je znova čudovita.

 

Tudi zato vas vabimo, da se jutri ob 10. uri udeležite kolesarskega izleta FILM NA KOLESIH in spoznate Obalo še na malo drugačen način. Več si lahko preberete na tej povezavi.

 

Zadnji festivalski dan pa bo postregel tudi s piknikom v amfiteatru, kjer se bomo lahko sprostili po napornem filmskem tednu ter ob prijetni glasbi in okusni pogostitvi strnili vtise z 18. Festivala slovenskega filma.

 

Za tiste, ki bi želeli več izvedeti o odločitvah žirije, pa smo jutri, v nedeljo ob 13. uri, v Avditoriju pripravili tudi novinarsko konferenco.